Courgetti met krokante kikkererwten, feta en rucola
Aantal porties
2 porties
Voorbereiding
10 minuten
Bereiding
20 minuten
Toegevoegd door Marc
Als je de kookstand inschakelt, dan gaat je scherm niet in slaapstand tijdens het koken.
Ingrediënten
2 porties
Instructies
Spoel de kikkererwten af in een zeef onder de kraan. Dep ze droog en mix ze dan met een eetlepel olijfolie en het komijnpoeder, paprikapoeder en zout en peper.
Bedek een bakplaat met bakpapier en verdeel de kikkererwten hierover. Bak in 20 minuten krokant.
Was de courgette goed en gebruik dan een spiraalsnijder om slierten van de twee courgettes te maken.
Verwarm wat olijfolie in de pan en bak de courgetti heel kort; een paar minuutjes is genoeg. Nu kun je er optioneel wat pesto bij doen, zoals deze zelfgemaakte pesto.
Verdeel de courgetti over twee borden. Verdeel de rucola hieromheen en verkruimel de feta over de courgetti. Als laatste voeg je de warme krokante kikkererwten toe. Smullen maar!