Als je de kookstand inschakelt, dan gaat je scherm niet in slaapstand tijdens het koken.
Ingrediënten
4 porties
Instructies
Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 180°C
vet een quiche- of taartvorm in.
Kook de pompoen met schil en al 10 minuten voor (hierdoor kun je het straks gemakkelijker schillen). Laat de pompoen een beetje afkoelen en snijd het in kwarten. Schep de draden en zaadlijsten eruit en schil de pompoen. Snijd de pompoen in blokjes. Bak de spinazie in een wok even aan tot het geslonken is. Meng de eieren met crème fraîche
peper en zout en bloem.
Leg de ontdooide plakjes deeg op elkaar en rol het uit zodat het in de taartvorm past. Zorg ervoor dat de hele vorm en de randen bedekt zijn met het deeg. Verdeel de spinazie over de taartboden en hierover de blokjes pompoen. Giet het eimengsel over de taart
verkruimeld de feta erover en bestrooi tot slot met tijm.
Bak de hartige taart 45 minuten in de oven. Controleer hierna of het eimengsel gestold is
verleng de baktijd met 5 a 10 minuten als het nog zacht is.