Als je de kookstand inschakelt, dan gaat je scherm niet in slaapstand tijdens het koken.
Ingrediënten
4 porties
Instructies
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Verdeel de bloemkool in roosjes en snijd de tomaten in stukjes.
Verwarm de oven voor volgens de instructies voor de naan.
Verwarm in een hapjespan met antiaanbaklaag de currypasta. Schep de bloemkool, aardappel en tomaat erdoor en bak 2-3 min.
Voeg het bouillontablet en het water toe. Laat de curry afgedekt 15-20 min. zachtjes sudderen tot de aardappelen en groenten gaar zijn.
Bak ondertussen de naan in de oven en kook de eieren in 8 minten hard. Laat schrikken, pel en halveer ze. Leg ze op de curry en warm het geheel nog even door.
Rooster het komijnzaad in een steelpan zonder olie of boter tot het gaat geuren.
Schep de curry in diepe borden. Serveer de yoghurt in aparte schaaltjes en strooi hierover de komijn.