Japanse woknoedels met knoflookgroenten

Japanse woknoedels met knoflookgroenten

Aantal porties
5 porties
Voor­be­rei­ding
5 minuten
Be­rei­ding
10 minuten
Toegevoegd door Marc

Ingrediënten

5 porties

Instructies

  1. Breng een pan water aan de kook en bereid de noedels volgens de verpakking.
  2. Pers de teentjes knoflook uit en snijd de broccoli in roosjes.
  3. Verhit 1 eetlepel olie in een wokpan en bak de knoflook kort aan. Voeg na 1 minuut de wokgroenten en broccoli toe en wok het geheel gedurende 5 minuten.
  4. Voeg vervolgens de noedels toe, samen met 6 eetlepels sojasaus en 4 eetlepels ketjap manis, en verwarm alles 2 minuten.
  5. Serveer de noedels met gemalen zwarte peper en cashewnoten.

Tip: Lekker met gesneden bosui of een lepeltje chilivlokken voor extra pit.

Bron: Picnic

  • vegetarisch
  • noodles