Parelcouscous met tuinbonen, feta en asperges

Parelcouscous met tuinbonen, feta en asperges

Aantal porties
4 porties
Voor­be­rei­ding
20 minuten
Be­rei­ding
10 minuten
Toegevoegd door Marc

Ingrediënten

4 porties

Instructies

  1. Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Breng ondertussen een pan water aan de kook.
  2. Doe de tuinbonen erin en breng het water opnieuw aan de kook.
  3. Doe de asperges erbij als het water weer kookt, breng het water weer aan de kook en laat dan nog 1 min. koken. Giet de groenten af.
  4. Snijd ondertussen de komkommer in de lengte in vieren, verwijder de zaadlijsten met een mes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  5. Doe de parelcouscous, bonen, asperges en komkommer in een schaal. Laat de kaasblokjes uitlekken en vang de olie inclusief de kruiden op.
  6. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit.
  7. Meng het citroensap en -rasp met 5 el kruidenolie (per 4 personen) van de kaasblokjes en schep de dressing door de parelcouscous.
  8. Hak de amandelen grof. Verdeel de kaasblokjes, cranberries en de amandelen erover.

Bron: ah.nl

  • vegetarisch
  • zomer
  • hoofdgerecht