Shakshuka

Shakshuka

Aantal porties
4 porties
Voor­be­rei­ding
10 minuten
Be­rei­ding
25 minuten
Toegevoegd door Marc

Ingrediënten

4 porties

Instructies

  • Fruit de ui en de knoflook glazig, voeg de paprika toe en fruit ca. 3 min.mee.
  • Voeg de tomaten, de kruiden, de suiker, het water en het bouillonblokje toe.
  • Heb je verse sperziebonen, voeg deze ook toe en laat het geheel ca. 10 min. zachtjes pruttelen.
  • Voeg de spinazie ( en de pot sperziebonen) toe en laat deze slinken.
  • Maak 4 kuiltjes in het mengsel en breek daar de eieren in en laat alles zachtjes pruttelen tot de eitjes gaar zijn.
  • Kook ondertussen de rijst volgens de instructies op de verpakking.

Bron: Mama

  • spinazie
  • hoofdgerecht
  • paprika
  • tomaten
  • rijst
  • sperziebonen