Spruitjestaart

Spruitjestaart

Aantal porties
3 porties
Voor­be­rei­ding
20 minuten
Be­rei­ding
25 minuten
Toegevoegd door Marc

Ingrediënten

3 porties

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200C. Doe de saucijsjes in kokend water en laat ze ca. 10 min. zachtjes koken. Ontdooi de plakjes bladerdeeg
  2. maak de spruitjes schoon en versnipper de ui. Kook de spruiten in ca. 5min. beetgaar
  3. bak de spekje en ui tot de ui glazig is. Snij de saucijsjes in plakken. Bekleed de ingevette quichevorm met de bladerdeeg en bestrooi de bodem met de paneermeel. Verdeel het ui en spek
  4. de spruiten en de saucijsjes over de bodem. Roer de roomkaas en de mosterd door elkaar
  5. roer er één voor één de eieren door
  6. breng op smaak met peper en zout en roer de kaas er door. Verdeel het mengsel over de taart en bak hem in 25min. goudgeel.

Bron: Ingrid