Stamppot rauwe andijvie met zoete aardappel, zongedroogde tomaten en geitenkaas

Stamppot rauwe andijvie met zoete aardappel, zongedroogde tomaten en geitenkaas

Aantal porties
4 porties
Voor­be­rei­ding
15 minuten
Be­rei­ding
10 minuten
Toegevoegd door Marc

Ingrediënten

4 porties

Instructies

  1. Zoete aardappelen schillen en in stukken snijden en in ca. 10 min in ruim water gaar koken.
  2. Andijvie fijn snijden, goed wassen en goed uit laten lekken.
  3. Spekblokjes knapperig bakken.
  4. Zongedroogde tomaatjes fijn snijden.
  5. Als de aardappelen gaar zijn, afgieten en samen met de geitenkaas fijn stampen.
  6. De andijvie, spekblokjes en tomaatjes door de gestampte aardappels roeren.


 

Bron: Mama's receptenboek

  • vegetarisch
  • geitenkaas
  • zoete aardappel
  • vlees
  • andijvie