Als je de kookstand inschakelt, dan gaat je scherm niet in slaapstand tijdens het koken.
4 porties
BOEMBOE ZELF MAKEN **
RENDANG MAKEN
* Gebruik altijd de volste kokosmelk. Als deze niet beschikbaar is, kun je de kokosmelk aanvullen met kokoscrème of santen (voeg dit vlak voor het opdienen toe).
** Optioneel, kan ook vervangen worden door kant-en-klare boemboe
*** Je kunt het ook op een slow cooking manier maken. Dit is nog beter en lekkerder, maar duurt wel langer. Wil je dit proberen? Bereid de rendang dan eerst in een pan die ook geschikt is voor de oven. In plaats van dat je het 90 minuten laat pruttelen op het vuur, zet je het op een lage temperatuur in de oven om te stoven (100 – 180 graden). Hoe minder heet hoe beter, maar hoe langer het stoven duurt natuurlijk. Hou rekening met 4 uur op 100 graden. Voordeel van oven is dat je veilig iets anders kan gaan doen ondertussen
Bron: thegreenlist.nl