Als je de kookstand inschakelt, dan gaat je scherm niet in slaapstand tijdens het koken.
Ingrediënten
4 porties
Instructies
Snipper de rode ui en pers het teentje knoflook.
Los de tomatenpuree op in wat water.
Verhit een wok en voeg de olijfolie toe. Fruit hierin de ui en knoflook en voeg daarna het fijngehakt toe. Breng op smaak met cayennepeper, komijn en de tomatenpuree.
Snijd de paprika in blokjes en bak indien gewenst kort aan.
Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijdt in blokjes.
Laat de mais en de bonen uitlekken.
Snijd de ijsbergsla in reepjes
Prak de avocado’s en breng op smaak met wat zout en peper.
Plaats de avocado, tomaten, paprika, mais, bonen, ijsbergsla en het vegetarisch gehakt in kommetjes.
Verhit de tortilla’s in een koeken pan en serveer samen met de geraspte kaas, sour cream, koriander en tortilla chips.
Maak je tortilla zoals jij hem het lekkerst vindt!