Vegetarische kapsalon met zoete aardappel en bloemkool

Vegetarische kapsalon met zoete aardappel en bloemkool

Aantal porties
4 porties
Voor­be­rei­ding
15 minuten
Be­rei­ding
30 minuten
Toegevoegd door Marc

Ingrediënten

4 porties

Instructies

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Snijd de aardappelen en bloemkool in stukjes en doe deze in een ovenschaal.
  3. Strooi hier de shoarmakruiden overheen en meng dit.
  4. Plaats de ovenschaal 25 á 30 minuten in de oven.
  5. Strooi hier de laatste 5 minuten de kaas overheen, zodat deze kan smelten.
  6. Snij ondertussen de tomaten in stukjes.
  7. Pers de knoflook en meng deze door de Griekse yoghurt.
  8. Schep de zoete aardappel en bloemkool op een bord. Strooi hier wat tomaat en ijsbergsla overheen en maak het af met een schep knoflooksaus, chilisaus en eventueel wat sambal voor extra pit.

Bron: Katja

  • vegetarisch