Volkoren penne met spruitjes, roomkaas en walnoten

Volkoren penne met spruitjes, roomkaas en walnoten

Aantal porties
4 porties
Voor­be­rei­ding
15 minuten
Be­rei­ding
10 minuten
Toegevoegd door Marc

Ingrediënten

4 porties

Instructies

  1. Schaaf de spruitjes met de keukenmachine in flinterdunne plakjes.
  2. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Verhit ondertussen de olie in een wok. Voeg de spruitjes en vegaspekreepjes toe en roerbak 8 min. op middelhoog vuur.
  4. Hak ondertussen de walnoten grof. Snijd de abrikozen fijn en bak ze 1 min. met het spruitenmengsel mee.
  5. Giet de pasta af. Roer de roomkaas en het spruitenmengsel door de pasta. Bestrooi met de walnoten.

Bron: ah.nl

  • pasta
  • vegetarisch
  • hoofdgerecht
  • snel