Zoete aardappel stamppot met spinazie en geitenkaas
Aantal porties
3 porties
Voorbereiding
25 minuten
Toegevoegd door Marc
Als je de kookstand inschakelt, dan gaat je scherm niet in slaapstand tijdens het koken.
Ingrediënten
3 porties
Instructies
Schil de zoete aardappels en snijd in grote gelijke stukken. Breng een pan water aan de kook en kook de zoete aardappels ca. 15 minuten tot ze gaar zijn.
Braad ondertussen de worstjes in een koekenpan met een beetje boter of margarine.
Snij de zongedroogde tomaten In reepjes.
Giet de zoete aardappel af en vang wat van het kookvocht op. Stamp de zoete aardappels fijn met een stamper en voeg een beetje boter of margarine toe en beetje bij beetje wat van het kookvocht tot de puree smeuïg is. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de zongedroogde tomaten en spinazie erdoor tot de spinazie iets begint te slinken. Serveer de stamppot met wat geitenkaas en nootjes er over en de worstjes er bij.