Als je de kookstand inschakelt, dan gaat je scherm niet in slaapstand tijdens het koken.
Ingrediënten
4 porties
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Schil de aardappelen en kook deze tot ze gaar zijn.
Snij de courgette, ui en zongedroogde tomaten in stukjes en pers de knoflook.
Bak de vegetarische gehakt in een wok 5 minuten op middelhoog vuur en maak er losse stukjes van.
Voeg de courgette, ui, zongedroogde tomaten, knoflook en italiaanse kruiden toe en bak dit 5 minuten mee.
Stamp de aardappelen als deze gaar zijn. Voeg melk zo zodat de aardappelpuree een beetje smeuïg wordt.
Spoel de zuurkool in een vergiet af onder de kraan en pers er zoveel mogelijk water uit.
Doe de gehakt en groeten in een overschaal. Verdeel de zuurkool hier overheen. Verdeel vervolgens de aardappelpuree. Strooi hier tenslotte de kaas overheen.
Zet de overschaal nu in de oven en laat deze 30 tot 45 minuten staan tot de kaas goudbruin en licht krokant wordt.